LATEST
LATEST-ITEM
Monday, 09 May 2016 14:47

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Flexibiliteit, kwaliteit en waar nodig korte levertijden zijn daarbij essentieel.

Wij zijn gespecialiseerd in®RAM hardcoatings, een proces dat wij exclusief aanbieden binnen Europa. De in Amerika ontwikkelde ®RAM coatings behoren tot de absolute top in het HVOF segment. Het ®RAM proces is de ideale manier om slijtage bestendige carbide coatings aan te brengen.

 

LATEST-ITEM
Tuesday, 22 April 2014 06:20

LMS BV is al sinds 1963 hét reparatiebedrijf voor de industrie en de toeleveringsbedrijven in de regio en ook ver daar buiten. Inmiddels al geruime tijd in een stijlvol pand gevestigd op het Business Park Stein te Elsloo. Met behulp van moderne machines en voorzieningen worden door een tiental specialisten diverse werkzaamheden uitgevoerd.

 

Richtinggevend is de steeds groeiende vraag vanuit de markt naar hoogwaardige en duurzame oplossingen op het gebied van oppervlaktetechniek. Door de ervaring en expertise worden ook vele machineonderdelen gerepareerd en ondermaatse passingen hersteld. De veelzijdigheid in de reparatietechniek is de grote kracht.

 

De missie van LMS BV is om door middel van thermisch spuiten allerlei vormen van slijtage te herstellen. In situaties waar het thermisch spuiten niet kan worden toegepast kan LMS ook andere oplossingen verzorgen. Vaak vinden deze werkzaamheden plaats onder hoge tijdsdruk. ‘Trouble Shooting’ is voor LMS dan ook geen vreemd verschijnsel. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers is er veel kennis aanwezig op het gebied van deze reparatietechniek. De werkzaamheden kunnen snel worden aangepakt daar de materiaalvoorraad over het algemeen toereikend is. Ook de flexibele organisatie met korte lijnen zorgt ervoor dat er adequaat en ad hoc kan worden ingesprongen op calamiteiten bij de klant.

LATEST-ITEM
Tuesday, 25 February 2014 12:24

Een begrip in oppervlaktebehandelingen en reparaties.

 

CZL Tilburg is al 35 jaar actief  in oppervlaktebehandelingen en reparaties van technisch hoogwaardige componenten. Wereldwijd vertrouwen toonaangevende namen uit diverse industrieën zoals machinebouw, petrochemie, luchtvaart, hydraulica, automotive, halfgeleider, levensmiddelen, optische, medische, en farmaceutische, het behandelen en repareren van hun kostbare, proceskritische onderdelen toe aan CZL Tilburg. Het aanbod van processen en bewerkingen bestaat uit hardverchromen, MCP® (Micro Chrome Plating), HP-HVOF thermal spraying, chemisch nikkel, Blackprotect®, chemisch zwarten, Dicronite® Dry Lubrication, SuNiCoat® Optics en rond- en vlakslijpen.

 

Alle processen en bewerkingen worden uitgevoerd volgens EN/AS-9100 en klantspecifieke eisen.