Welkom

De Vereniging voor Thermische Spuittechnieken (VTS) is opgericht in 1970 met als doel de techniek meer naamsbekendheid te geven in voornamelijk de Nederlandse industrie. Thermisch spuiten staat ook bekend als vlamspuiten, metaalspuiten, metalliseren en het Schooperen. Thermisch spuitprocessen als het autogeen draad-, en poederspuiten ( vlamspuiten), het elektrisch draadspuiten (vlamboogspuiten), plasmaspuiten, HVOF spuiten (spuiten met hoge deeltjes snelheid) en het koudgasspuiten, vallen onder deze technologie.

 

Opleiding Europees Thermisch Spuiter (ETS)
Het is zover, Nederland is een opleiding rijker, namelijk een Nederlandstalige opleiding Europees Thermisch Spuiter (ETS). De 1ste ETS opleiding is met succesvol verlopen en vervolg opleidingen zullen jaarlijks plaatsvinden. Informatie en aanmelden via Roelof Vedder (r.vedder@revamo.nl) of klik hier voor meer info of aanmelden >>

 


GTS logoDe vereniging telt in zijn huidige vorm 22 leden (ledenoverzicht) en is aangesloten bij de Europese Gemeenschap Thermisch Spuiten (GTS Europe), www.gts-ev.de. Deze in 1992 in Duitsland opgerichte organisatie, kent inmiddels circa 200 leden. De GTS is verantwoordelijk voor de kwaliteitsnorm van de leden middels de uitgifte van het GTS Certificaat, welke na het succesvol afleggen van het GTS Examen verleend wordt. Door dit samengaan wordt de doelstelling van de VTS verstevigd.


Bedrijven die volgens GTS gecertificeerd zijn dragen het onderstaand kwalitietszegel.

 

Thermisch spuiten, Vlamspuiten